2022. augusztus 11. csütörtök, 09:47 - Zsuzsanna napja van
Kezdőlap > Feltételek > Vásárlási Feltételek

Vásárlási Feltételek

Pc-bazár Webáruház
Cégünk 1991-ben alakult Szegeden.
Fõ profilunk a használt számítógépek és alkatrészek árusítása és javítása garanciával.

Az áruházunkban megtalálható áru megvásárolható pécsi üzletünkben de Online is megrendelhető, amirõl minden esetben megerősítést küldünk. Erre azért van szükség mert a Weblap frissítése hetente történik, így elõfordulhat, hogy az áruházunkban megrendelt árut már eladtuk. A vásárlás csak akkor biztos, ha ezt E-mailban megerősítettük.
Kézbesítés csak előre fizetéssel lehetséges.
A szállítás és fizetés módját a megrendelésnél kérjük jelezni. Garanciális vagy kompatibilitási csere esetén a postadíj a vevőt terheli mindkét irányban.
Természetesen a személyes vásárlásnál is előfordulhat, hogy a kiválasztott áru már nincs meg, ezért a hiábavaló utazás-időveszteség egy telefonnal megelőzhető.


Garancia - Jótállás

Jótállás : Kérjük figyelmesen olvassa el!
Minden termékre 6 hónap garanciát vállalunk. A blokkot a garancia idő tartamára meg kell őrizni, mert a terméket csak így tudjuk beazonosítani, illetve garanciális problémát kizárólag blokk ellenében áll módunkban elfogadni. Ha valami elromlik a jótállás ideje alatt, akkor megjavítjuk vagy kicseréljük lehetőség szerint 30 napon belül. Ventilátorokra nem adunk jótállást. Használt vagy új termékek vásárlása esetén pénzt nem adunk vissza, akkor sem ha az a beszerelt gépben nem vagy rosszul működik, azonban használt termékek esetén a termék másra kicserélhető előzetes egyeztetés alapján, max. 3 napon belül. Meghibásodott új termékek vásárlása esetén pénzt csak abban az esetben adunk vissza, ha nem tudunk helyette értékben, tudásban hasonlót adni a törvényben meghatározott időn belül. 
Nincs jótállás ha szakszerűtlen volt a használat (tuningolás, égésnyom, mechanikai vagy egyéb sérülés, nem szakember vagy szerviz helyezte üzembe…stb), nincs blokk vagy számla vagy letelt a garancia időtartama. 
Külön garanciajegyet nem állítunk ki, a számla vagy a blokk elegendő a garancia érvényesítéséhez, hiszen minden termékünk rendelkezik egyedi azonosító jegyekkel. 


Jogérvényesítés:
Panasszal, észrevétellel a Pécs Polgármesteri Hivatal Önkormányzati jegyzőjéhez (7621 Pécs, Széchenyi tér 1. Telefon: 06 72 533-800), a Pécsi Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőséghez (7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky utca 14. Telefon: 06 72 215-904 és a Pécs-Baranyai Gazdasági Kamarák mellett működő Békéltető Testülethez (7625 Pécs, Majorossy I. u 36. Telefon 06 72 507-150) lehet fordulni!

A pc-bazar.hu weboldal tulajdonosa és üzemeltetője:
No1 Termelõ Szolgáltató Bt, fióktelephely: 7621 Pécs, Rákóczi út 46/27. Kereskedők háza

No1 Termelõ Szolgáltató Bt adatai:
Székhely: 7634 Pécs, Kócsag köz 6/1.
Adószám: 21621996-2-02
Cégjegyzék szám: 02-06-067706

Áraink:
A szükséges árváltoztatás jogát fenntartjuk. Ennek az előzetes bejelentéséről nem vagyunk kötelesek értesíteni az ügyfeleinket. Az így fennálló hibákért felelősséget nem vállalunk.
Előzetes rendeléseket az aktuális napi áron kezelünk, ha azokra árajánlat nem készült volna, tehát azon az áron kerülnek termékeink leszállításra, melyen megrendelték.

Minimális rendelési tétel:
A megrendelésnek alsó és felső határa nincs.

Téves megrendelés és rendelés lemondása:
Amennyiben rendelését tévedésből adta le, azt a leadást követően e-mailben a rendeles@almariumshop.hu címen mondhatja le, a csomag feladása előtt minden következmény nélkül. Amennyiben a rendelést az Ön által kért módon nem tudjuk az Ön által elvárt idő alatt teljesíteni (pl. több hetet kellene várni az adott termék megérkezésére), a rendelést szintén következmények nélkül lemondhatja.

Fizetés:
Jelen pillanatban webáruházunkban készpénzes utánvétes fizetést választhat. Teheti ezt személyes átvételkor telephelyünkön, vagy kérhet futárszolgálattal történő szállítást, utóbbi esetben az áru és a szállítás költsége a kézbesítőnek fizetendő.

Szállítás:
Budapest és Pest megye területén
Szállítási díj 1250 Ft/cím, ami tartalmazza a címre történő szállítást és az áru átadását a vevő részére a bizonylatok és ellenérték kezelésével, 30 kg tömegig, maximum 30 perc várakozási idővel.
A pálinkák szállítását a megrendeléstől számított legkésőbb 2 munkanapon belül vállaljuk. A 12 óra előtt leadott megrendeléseket 24 órán belül kiszállítjuk.

Házhozszállítás Pest megyén kívül az országhatárig
Szállítási díj 2250 Ft/cím, ami tartalmazza a címre történő szállítást és az áru átadását a vevő részére a bizonylatok kezelésével, 30 kg tömegig, maximum 30 perc várakozási idővel.

A 30 kg feletti mennyiségre 60 Ft/kg, a 30 percet meghaladó várakozás esetén 1000 Ft/30 perc díj fizetendő.
Vásárlása után a rendelés feldolgozásakor – amennyiben eltér a díj az alap díjszabástól –válasz e-mail-ben tájékoztatjuk a pontos szállítási költségről!
Pest megyén kívül a pálinkák szállítását megrendeléstől számított 72 órán belül vállaljuk.

25000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!!!

Házhozszállítás az országhatáron kívülre

A külföldre történő szállítási feltételekről kérjük érdeklődjön a következő e-mail címen: zoltan.belko@matheuspalinka.com

Személyes átvétel raktárról

A Matheus Drinks Webáruház vásárlója a megrendelt áruhoz a Matheus Pálinkaház Kft. raktárából személyes átvétellel is hozzájuthat.

A személyes raktári átvétel díjmentes!

Időpont egyeztetés ügyében kérjük keresse Belkó Zoltánt az info@matheusdrinks.com e-mail címen, vagy a +36 30 522 2662-es telefonszámon.

Tulajdonviszony:
Minden egyes tőlünk szállított árura értendő, hogy a számla teljes körű rendezéséig saját tulajdonunkat képezi. Ha időközben az áru egy harmadik személyhez került volna, az áru értékére történő rendezéskövetelés átszáll automatikusan a harmadik személyre.

Csomag újrakézbesítés
Amennyiben mi elküldtük Önnek a megrendelt csomagot, és azt Ön 5 munkanapon belül nem veszi át, a csomagot sajnos automatikusan visszaküldi a szállító cég a címünkre. Ilyen esetben, amennyiben azt Ön kezdeményezi, a csomagot a szállítási költség újbóli felszámításával elküldjük Önnek. Amennyiben egy címről két vagy több alkalommal is visszakapjuk a csomagot, a Matheus Drinks fenntartja a jogot, hogy erre a névre és címre a továbbiakban NE küldjön újra csomagot.

Minőségi panaszok:
Mivel törékeny áruról van szó, kérjük, hogy minden esetben az áru átvételekor ellenőrizze, hogy sértetlen termék érkezett-e. Ha sérült árut kapott, jelezze azonnal a szállítónak és felénk is, 10 napon belül írásban.
Az általunk hibásan küldött árut természetesen saját költségünkön kicseréljük.

Adatvédelem:
A Vásárlók adatait kizárólag saját számlázásunk és könyvelésünk dokumentálására használjuk. A vásárlói adatok a szállítás és kézbesítés idejére átadásra kerülnek a szállító cégeknek. A szállító vállalatok szerződésben nyilatkoznak az adatok bizalmas kezeléséről. Az adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Adatait írásos vagy e-mailben történő kérésre bemutatjuk, módosítjuk vagy töröljük (kivételt képeznek azok a számla adatok (a számlák tőpéldányai), melyeknek megőrzésére a Számviteli Törvény Kötelez bennünket).
Belépés
Regisztráció

Kosár - Használt notebook, használt számítógép, számítógép szervíz, notebook javítás
Kosara üres